Egyéni Tanácsadás/Terápia

Hogyan segíthet neked az egyéni tanácsadás?

Segítek perspektívákat találni arról, ami épp gondot okoz neked. Közösen állapítjuk meg mi az, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj és mit kell csinálni ahhoz hogy megváltozzon a helyzeted. A terapeutákat arra képzik ki, hogy a fennálló problémákon túl tekintve, megtalálják azok okait. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass a viselkedéseden úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss ahhoz a személyhez aki lenni szeretnél.

Milyen problémákkal kapcsolatban tudok segíteni?

Az elmúlt bő 10 év során sikeresen dolgoztam az alábbiakkal: kapcsolati problémák, drog és alkohol használat, depresszió, szorongás, pánik, fóbiák, stresszkezelés, alacsony önbizalom vagy önértékelés, változások az életedben mint például a felnőtté vagy a szülővé válás, veszteségek feldolgozása.

A szakmai megközelítésem

Sokféle szemlélet közül lehet választani. Én integratív megközelítéssel dolgozom, mert úgy vélem nincs egy olyan terápiás módszer ami mindenkinek jó. Igyekszem a terápiás eszköztáramból úgy összeállítani veled a használni kívánt eszközöket, hogy az egyezzen a világlátásoddal és működéseddel, és hatékony segítséget nyújtson a problémáidra. Kiemelten fontos számomra, hogy megfelelő érzékenységgel forduljak a különböző kulturális, etnikai és vallási hátterű vagy szexuális orientációjú kliensekhez.

A terápiás/konzultációs folyamat

A leendő klienseim számára egy 50 perces állapotfelmérő ülést ajánlok fel, mely során feltérképezzük hogy mi is az ami miatt segítséget kérsz, és eldönthetjük, hogy az általam kínált segítségnyújtás megfelelő-e számodra. A te számodra ugyanolyan fontos hogy kényelmesen érezd magad a terapeutáddal, mint a terapeutád számára, hogy úgy érezze, tud segíteni neked. Ha úgy döntünk, hogy tudunk együtt dolgozni, akkor megállapodunk arról, hogy mikor és hány alkalommal találkozzunk. Az utolsó alkalommal áttekintjük az addigi munkánkat és közösen döntünk arról, hogy van-e szükség további munkára. Amennyiben az állapotfelmérés során úgy döntünk, hogy nem dolgozunk együtt, akkor igyekszem javaslatot tenni más terapeutára, akihez fordulhatsz. A terápiás/konzultációs ülések 50 percig tartanak, és késés esetén is időben végzünk, hogy a következő konzultáció ne csússzon.

Skype-on (illetve telefonon, vagy más platformon) keresztül online tanácsadást is nyújtok. Ezek a konzultációk 50 percesek, és ugyanúgy működnek mint a személyes találkozók. Az óradíj azonos a személyes konzultációval, a fizetési módról pedig megegyezünk (általában banki utalás). Az első állapotfelmérő alkalom előtt lehetőség van egy telefonos beszélgetésre (díjazás nélkül), hogy megbeszéljünk a tanácsadással kapcsolatos kérdéseket, és hogy mi az ami várható a közös munkában.

Díjazás

Az első találkozás, állapotfelmérés díja 10000Ft. Az ülések óradíjáról és a fizetési módról közösen állapodunk meg, az átvett összegről számlát adok. Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani, akkor kérem ezt legalább 24 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

Kapcsolatfelvétel

A kettőnk közötti kommunikációt természetesen teljes titoktartással kezelem, és igyekszem olyan gyorsan válaszolni, amennyire csak lehet.

Vedd fel velem a kapcsolatot akár e-mailen,  telefonon, vagy a lenti űrlapon keresztül, hogy időpontot találjunk egy első találkozásra, amely során átbeszélhetjük a mostani helyzeted, anélkül hogy bármire is el kellene kötelezned magad.