Jelentkezés mindfulness tanfolyamra

Induló 8 hetes mindfulness (MBCT) tanfolyamok

Csoportos tanfolyamok 2022-ben már nem indulnak, jelenleg egyéni folyamatban van lehetőség a tanfolyam elvégzésére.

További információ itt: https://mbct.hu/tanacsadas/


A jelentkezés menete: 1. olvasd el a részleteket alább, 2. töltsd ki a jelentkezési lapot az oldal alján.

Ezt követően email-ben vesszük majd fel veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a továbbiakat, és időpontot egyeztessünk egy telefonos konzultációra, mely során átbeszéljük a tanfolyam menetét és a kérdéseidet amennyiben vannak.

A részvételi díj előleg részét (10.000Ft) elegendő ezután kifizetni, ez biztosítja a helyedet a tanfolyamon.


A részvételi díj: 50.000Ft/fő. Az ár tartalmazza a részvételt a 8×2,5 órás csoport alkalmakon és a hétvégi egész napos gyakorláson; 11 db vezetett meditációt (4 órányi hanganyag) az otthoni gyakorláshoz; valamint egy munkafüzetet, a heti jegyzetekkel és segédletekkel amellyel a 8 hét során dolgozni fogsz.

(Tanfolyamonként 1-2 résztvevő számára ingyenes részvételi lehetőséget biztosítok, ha anyagi nehézségeid nem tennék lehetővé a részvételt. Ezzel kapcsolatban érdeklődj email-ben)

Jelentkezés: A jelentkezéshez kérlek töltsd ki a lap alján lévő űrlapot, ezt követően emialben egyeztetünk időpontot egy telefonos beszélgetésre. A beszélgetés után kell majd elutalni 10.000 Ft-ot foglalóként, az alábbi számlaszámra: Takács József,  Magnet Bank, 16200216-00081883

Ez garantálja a helyedet a 10-12 fős csoportban. A képzési díj második részét (40.000Ft-ot) pedig legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 10 munkanappal kell befizetni.

A tanfolyamok helyszíne:  A tanfolyamok jelenleg online formában történnek, a zoom szoftver segítségével.

Lemondás feltételei:  amennyiben a jelentkezésedet a képzés kezdete előtt legalább 8 munkanappal lemondod, a befizetett képzési díj visszaigényelhető, mínusz 10.000 forint adminisztrációs költség. A képzés kezdete előtt kevesebb mint 8 munkanappal már nincs lehetőség a lemondásra.

Amennyiben a befizetést követően úgy döntesz, hogy inkább egy későbbi tanfolyamra szeretnél jönni, és erről a képzés kezdete előtt legalább 8 munkanappal tájékoztatsz, akkor erre szintén lehetőséged van.

Ha valamelyik alkalommal nem tudsz jelen lenni (utazás, betegség, bármi más okán) akkor az első alkalommal megkapott jegyzetek és mindfulness meditációs hanganyagok segítségével is tudsz a csoporttal haladni, illetve ilyenkor email-ben/telefonon is kaphatsz segítséget, amennyiben szükségét érzed. Általánosságban 1 vagy 2 alkalom elmulasztása még behozható, de ha 3, vagy több alkalommal nem tudnál jönni, akkor hasznosabb lehet várni, vagy egy egyéni folyamat során végezni el a tanfolyamot.

Jelentkezési lap

%d blogger ezt szereti: