Egyéni tanácsadás

Jelenleg személyesen Budapest belvárosában, illetve online, Skype-on keresztül  nyújtok egyéni, életvezetési tanácsadást. A konzultációs alkalmak 50 percesek, és az első állapotfelmérő alkalom előtt lehetőség van egy telefonos beszélgetésre (díjazás nélkül), hogy megbeszéljünk a tanácsadással kapcsolatos kérdéseket, és hogy mi az ami várható a közös munkában.

Hogyan segíthet neked az egyéni tanácsadás?

Segítek perspektívákat találni arról, ami épp gondot okoz neked. Közösen állapítjuk meg mi az, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj és mit kell csinálni ahhoz hogy megváltozzon a helyzeted. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass a viselkedéseden úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss ahhoz a személyhez aki lenni szeretnél.

Milyen problémákkal kapcsolatban tudok segíteni?

2005 óta dolgozom segítőként, nagyjából 10.000 konzultációs alkalommal a hátam mögött.  Ezalatt sikeresen dolgoztam az alábbiakkal:

  • kapcsolati problémák, munkahelyen vagy épp párkapcsolatban
  • nehéz érzelmekkel való megküzdés mint a túlzott aggodalmaskodás/félelmek, kilátástalanság, stressz
  • alacsony önbizalom, vagy önértékelés
  • változások az életedben mint például a felnőtté vagy a szülővé válás, veszteségek feldolgozása
  • problémás alkohol, drog, pornó, szerencsejáték, stb. használat

A hozzám forduló kliensek zöme már pár alkalom után pozitív változást tapasztal a félelem, vagy a kilátástalanság érzéseinek tekintetében, és képessé válnak az érzelmi és testi megnyugvásra.

A szakmai megközelítésem

Sokféle szemlélet közül lehet választani. Én integratív megközelítéssel dolgozom, mert úgy vélem nincs egy olyan módszer, ami mindenkinek jó. Igyekszem az eszköztáramból úgy összeállítani veled a használni kívánt módszereket/eszközöket, hogy az egyezzen a világlátásoddal és működéseddel, és hatékony segítséget nyújtson a problémáidra. Álapvetően humanisztikus, kognitív és tudatos jelenlét (mindfulness) alapú megközelítéssel és rendszerszemlélettel dolgozom, egyaránt megoldásra és megértésre fókuszáltan. Kiemelten fontos számomra, hogy megfelelő érzékenységgel forduljak a különböző kulturális, etnikai és vallási hátterű vagy szexuális orientációjú kliensekhez.

A konzultációs folyamat

A leendő klienseim számára egy állapotfelmérő ülést ajánlok fel, mely során eldönthetjük, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni. A te számodra ugyanolyan fontos hogy kényelmesen érezd magad a szakemberrel, akivel dolgozol, ahogyan számára is, hogy úgy érezze, tud segíteni neked. Ha úgy döntünk, hogy tudunk együtt dolgozni, akkor megállapodunk arról, hogy mikor és hány alkalommal találkozzunk. Az utolsó alkalommal áttekintjük az addigi munkánkat és közösen döntünk arról, hogy van-e szükség további munkára. Amennyiben az állapotfelmérés során úgy döntünk, hogy nem dolgozunk együtt, akkor igyekszem javaslatot tenni más szakemberre, akihez fordulhatsz. Az ülések 50 percig tartanak, és késés esetén is időben végzünk, hogy a következő konzultáció ne csússzon. Kérlek, hogy érkezz pontosan a megbeszélt időpontra.

Díjazás

Az 50 perces konzultáció díja 15000Ft. A fizetési módról közösen állapodunk meg, az átvett összegről számlát adok. Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani, akkor kérem ezt legalább 24 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

Kapcsolatfelvétel

A kettőnk közötti kommunikációt természetesen teljes titoktartással kezelem, és igyekszem olyan gyorsan válaszolni, amennyire csak lehet.

Vedd fel velem a kapcsolatot akár e-mailen,  telefonon, vagy a lenti űrlapon keresztül, hogy időpontot találjunk egy első találkozásra, amely során átbeszélhetjük a mostani helyzeted, anélkül hogy bármire is el kellene kötelezned magad.

%d blogger ezt szereti: